Information Vision

Werken met ons

ONS BEDRIJF

Onze drive? Bedrijfsprocessen en
–resultaten aantoonbaar verbeteren

Visie

Information Vision is actief in verbetering van processen en informatiestromen voor onze opdrachtgevers. Wij adviseren en realiseren oplossingen die passend zijn bij uw organisatie. Information Vision heeft ervaring in de sectoren bedrijfsleven, overheid en instellingen.

Missie

De benadering van Information Vision is oorspronkelijk en dat maakt onze oplossingen vaak vernieuwend. Door een originele benadering krijgen onze projecten niet zelden een grotere impact dan verwacht. Onze begeleiding geeft projecten meer dan eens een onverwachte positieve wending. Onze drive en ervaring inspireert onze opdrachtgevers als onze partners het beste in zichzelf naar boven te halen.

Wij streven naar innovatie en verandering.

We leveren oplossingen, maken onszelf overbodig, we gaan voor resultaat. Information Vision helpt met een gedreven team organisaties innoveren en veranderen. Onze drive? Bedrijfsprocessen en –resultaten aantoonbaar verbeteren. Wilt u een efficiëntere samenwerking tussen afdelingen? Uw informatiemanagement en processen professionaliseren? Uw talenten ontwikkelen? Wij blazen energie in elk project.

Information Vision biedt verrassende oplossingen, een stevige aanpak en acties met impact. Veranderen draait niet alleen om een doordacht advies, het is vooral ook doen.

Verwacht van ons geen dikke rapporten, maar opgestroopte mouwen. We ontwikkelen strategieën, verbeteren processen en systemen en zijn sterk in implementeren. Dat alles doen we met een helikopterview: alle disciplines in uw organisatie nemen we mee. Zowel mens, proces als techniek. Wij combineren in onze aanpak ‘harde’ en ‘zachte’ organisatieaspecten. Dus concrete veranderingen in processen, structuren en systemen. Maar ook gedragsverandering van uw medewerkers.

We zijn inzetbaar in elke fase; van intake tot evaluatie. Veel aansprekende opdrachtgevers gingen u voor.

information vision team

Ontmoet ons team

Bart Wijnen

Ruim 30 jaar ervaring in ‘menselijke ICT’ bij diverse ondernemingen. Mensen waar ik mee werk typeren me als resultaat gedreven, open, mens centraal, humor, integer, sportief, positieve denker en doener. Men vindt me soms te direct. Ach, “wie ben ik deze stellingen aan te vechten”? Ik heb een coachende manier van leidinggeven waarbij ik mezelf en de mensen in mijn omgeving uitdaag om dilemma’s te doorbreken met creatieve en pragmatische oplossingen.

Shirley Bodegraven

Brede ervaring in het speelveld van business en IT binnen zowel de publieke als profit sector. Hierbij speelt de menselijke component bij ieder traject een cruciale rol, dit bepaalt uiteindelijk keer op keer het succes.  Het ondernemerschap biedt mij een aanvullende dimensie in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik sta bekend als gedreven, pragmatisch en betrokken. Altijd bereid om de benodigde extra stappen te zetten om gezamenlijk tot een goed resultaat te komen.

Patrick Evers

Afkomstig uit de ‘warm menselijke informatiemanagement kant’ bij diverse grotere ondernemingen. Al jaren de wens geuit een eigen onderneming te maken. Dit alles in de doorgaande ontdekkingstocht naar mijzelf.

Over mijzelf roepen andere mensen (natuurlijk te complimenteus). Een creatief en pragmatisch verandermanager. Een bruggenbouwer en een menselijke team builder. Optimist van huis uit, vol met humor. Prettige leidinggever. Daarnaast vindt men mij soms iets te gedreven.

Waarom met ons werken?

Wij werken doelgericht

Wij zijn de expert in het vakgebied

Wij bieden oplossingen

Wij communiceren altijd duidelijk

Information Vision biedt verrassende oplossingen, een stevige aanpak en acties met impact. Veranderen draait niet alleen om een doordacht advies, het is vooral ook doen.

Neem vrijblijvend contact met ons op